Carlo van Dijk gekozen tot lijsttrekker ChristenUnie Vallei & Veluwe

Trekker 1.jpg
CU-ImpactLogo-in-vierkant-RGB.jpg
Door ChristenUnie op 21 september 2022 om 21:00

Carlo van Dijk gekozen tot lijsttrekker ChristenUnie Vallei & Veluwe

Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 september 2022 hebben de leden Carlo van Dijk unaniem verkozen tot lijsttrekker bij de waterschapsverkiezingen in maart 2023. 

De selectiecommissie motiveerde de voordracht door ondermeer te verwijzen naar het enthousiasme van Carlo en sprak de verwachting uit dat hij de ChristenUnie boodschap op uitstekende wijze kan uitdragen. Vanwege zijn brede maatschappelijke belangstelling en bestuurlijke ervaring acht de selectiecommissie Carlo ook een goede kandidaat-heemraad.

Op zijn beurt sprak Carlo de wens uit samen met de overige kandidaten op de kandidatenlijst te zoeken naar de juiste balans van de belangen van agrariërs, ondernemers en inwoners én natuur.

Nadat eerst de lijsttrekker is gekozen, zal naar verwachting op 10 november 2022 de volledige kandidatenlijst worden vastgesteld. Kandidaten kunnen hun beschikbaarheid melden via selectiecommissie-ws@gelderland.christenunie.nl De selectiecommissie roept vooral jongeren en vrouwen op om zich kandidaat te stellen of daarover het gesprek aan te gaan.

Labels: